Start > Bloggar > Kommentar om Gotlandsbagaren.blogspot.se

Gotlandsbagaren.blogspot.se, kommentarer och synpunkter

Gotlandsbagaren.blogspot.se

Jag är en bagare och konditor som bor i Visby med min familj. Familjen består av fru och tre barn. Jag har ett utmärkt arbete där jag får göra det jag vill göra i livet, nämligen att baka. Jag är även en sportdåre ut i fingerspetsarna och försöker följa så mycket sport som möjligt.

Varför har jag skapat den här bloggen?
Jag har startat den här bloggen med tanken att upplysa människor om bakning. Upplysa om vilka olika vägar man kan gå för att ta fram olika produkter.
Jag har på senare tid börjat baka otroligt mycket hemma. En stor anledning till det är nystartade surdegar och en baksten i julklapp. Det är lite som en ny kärlek. Det går inte att sluta baka och förhoppningen är att få upp människors ögon för just hantverket bakning.

"Marknaden" är ju full med bageribloggar så varför ska man följa den här?
Jag tror att jag kan ge en annan syn på bakningen då jag inte är någon vanlig "hemmabagare" utan arbetar med det och vi har en ganska stor produktion utan att för den delen vara ett industriellt bageri. Vi slår upp alla degar för hand så det är ju ett hantverk man håller på med och det är väl det jag vill förmedla, själva hantverket och visa vad just du skulle kunna göra med ganska enkla medel.


Länk: gotlandsbagaren.blogspot.seKommentarer

  • Skriven av elizabeth james, 2020-09-21 14:59:16
  • Tjena! Jag heter Elizabeth James kommer från slovenska. Jag förlorade min man till en annan kvinna efter 4 års äktenskap. Vi hade ett härligt äktenskap men han startade ett förhållande med en medarbetare som jagade honom. Han bor i närheten av sitt arbete och vägrade att prata med mig eller komma hem. Jag var så förstörd och hade svårt att klara. Jag blev mycket orolig och behövde hjälp. När jag surfar på Internet en dag kom jag över en kommentar av Mary som föreslog att Dr JAJA hjälpte henne att lösa sina äktenskapliga problem, återställa trasiga relationer och så vidare. Så jag kände att jag borde prova honom. Jag kontaktade honom och han gjorde en förtrollning åt mig. 48 timmar senare kom min man till mig och bad om ursäkt för de fel han gjorde och lovade att aldrig göra det igen. Ända sedan dess har allt återgått till det normala. Jag och min familj bor tillsammans lyckligt igen ... Allt tack till Dr JAJA. Om du behöver en trollformel som kan ge en trollformel som verkligen fungerar, föreslår jag att du kontaktar honom. Han kommer inte att göra dig besviken. Jag ger dig 100% garanti för att han hjälper dig. Hans e-postmeddelande jajaspellcasterstemple1@gmail.com eller lägg till honom på whatsApp +79091598264 Tack Dr.JAJA.


Lägg till en kommentar


Kommentar

Ditt namn

Emejl (kommer inte att visas)

Ange resultatet av 3 + 4 (spamskydd)
 
Matbloggstoppen