Start > Bloggar > Kommentar om Gotlandsbagaren.blogspot.se

Gotlandsbagaren.blogspot.se, kommentarer och synpunkter

Gotlandsbagaren.blogspot.se

Jag är en bagare och konditor som bor i Visby med min familj. Familjen består av fru och tre barn. Jag har ett utmärkt arbete där jag får göra det jag vill göra i livet, nämligen att baka. Jag är även en sportdåre ut i fingerspetsarna och försöker följa så mycket sport som möjligt.

Varför har jag skapat den här bloggen?
Jag har startat den här bloggen med tanken att upplysa människor om bakning. Upplysa om vilka olika vägar man kan gå för att ta fram olika produkter.
Jag har på senare tid börjat baka otroligt mycket hemma. En stor anledning till det är nystartade surdegar och en baksten i julklapp. Det är lite som en ny kärlek. Det går inte att sluta baka och förhoppningen är att få upp människors ögon för just hantverket bakning.

"Marknaden" är ju full med bageribloggar så varför ska man följa den här?
Jag tror att jag kan ge en annan syn på bakningen då jag inte är någon vanlig "hemmabagare" utan arbetar med det och vi har en ganska stor produktion utan att för den delen vara ett industriellt bageri. Vi slår upp alla degar för hand så det är ju ett hantverk man håller på med och det är väl det jag vill förmedla, själva hantverket och visa vad just du skulle kunna göra med ganska enkla medel.


Länk: gotlandsbagaren.blogspot.seKommentarer


Lägg till en kommentar


Kommentar

Ditt namn

Emejl (kommer inte att visas)

Ange resultatet av 3 + 4 (spamskydd)
 
Matbloggstoppen