Prenumerera
|
Kontakta oss
|
Om Bakasurdeg.se
|
Översikt
Start
>
Tillbehör
>
Kommentar om Bakspade från Hellgren, Kunze möbelsnickeri i Göteborg.
Bakspade från Hellgren, Kunze möbelsnickeri i Göteborg., kommentarer och synpunkter
Bakspade från Hellgren, Kunze möbelsnickeri i Göteborg.
Träslaget är furu, obehandlad, med gradslå på baksidan av den större för att den inte skall slå sig. Funkar även utmärkt som tex. ostbricka. Bör inte dränkas i vatten utan rengöres med fuktig trasa.
Förvaras torrt, men inte för varmt. Trä är ett levande material, det rör sig och mörknar naturligt med tiden. Tillverkas i Göteborg. Sverige
Baka surdeg har fått två provexemplar och vi är mycket nöjda med bakspadarna. Lite dyrare men mycket bättre.
Baka surdeg och Hellgren, Kunze har även ett samarbeta så ni kan köpa bakspadarna via baka surdeg. Mejla oss på
webmaster(a)bakasurdeg.se
Priserna på spadarna är 450 kr exkl. moms för den stora och 250 kr exkl. moms för den lilla, + frakt 89 kr.
Betyg 5,0 av 1 röster
Kommentarer
Betyg: 5
Skriven av Jan Lindqvist, 2012-05-23 20:28:38
Jag har den lilla bakspaden och är mycket nöjd med den. Fantastiskt välgjord och den perfekt avfasade framkanten gör det lätt att skjuta av och på bröden. Väl värd några extra kronor. Rekommenderas varmt!
Lägg till en kommentar
Sätt betyg:
Kommentar
Ditt namn
Emejl (kommer inte att visas)
Ange resultatet av 3 + 4 (spamskydd)
Sök recept
Varför surdeg?
Vad är surdeg?
Hur börjar man?
Recept...
Recept med bilder
Recept för källor
Recept A-Ö
Köpa surdegsbröd
Böcker
Bloggar
Länkar
Mjöler
Tillbehör
Tips
Parlör
Videoklipp
Forum...
Baktankar
Frågor & svar
Övrigt
Lägg till recept
Lägga till butik / bageri
Baka surdeg finns nu på facebook!
Kategorier
Ljusa bröd
Mörka bröd
Grova bröd
Fruktbröd
Smaksatta bröd
Skållade bröd
Söta bröd
Gott med bröd
Gott till bröd
Senaste recepten
Skållat surdegsbröd
Parmesan Bröd
olivbröd
Anis- och rågbröd
Tranbärsbröd med hasselnötter
Dinkelbröd med vetekross
Baguette
Danskt rågbröd 2011
Tekakor på surdeg
Bakasurdegs ljusa
Populäraste recepten
Levainbröd
Gotlandslimpa
Tekakor på surdeg
Levain bräck
Baguette
Grand Blanc
Grahamsbröd
Bakasurdegs ljusa
Honungsbröd
Rågbröd
Receptkommentarer
Hej, härligt men en bra hemsida om surdeg. Har bakar Ba
Hej, Jag är Engelskman och be om ursäkt i förhand för m
Inte dumt alls :)
Har provat att variera mjöl för att göra brödet lite gr
Håller med, måste blivit något fel. Sänkte mängden duru
Har bakat surdeg mest på känn tidigare och det blir lit
Varför vill alla använda manitobacream? Varför inte sat
Senaste foruminläggen
Slemmigt svamplock ocanpå surdeg
Varför blir degen "klistrig"?
Surdegjäsning i olika miljöer
Bakform
Köpa spannmål
Mindre surt?
Protein surdegsbröd?
Surdegen dubbleras ej
Mjuk skorpa
Torrt surdegsbröd
Senaste tipsen
Bensbyns brödbutik och café
Kaffestugan i Böda
Lokal
Björkaholms Bakarstuga
Stensö Hembageri
Övriga kommentarer
Vid större degar (4 limpor och uppåt) använder jag 35 c
Hej! Undrar om det är möjligt att få din e-postadres
http://www.ytterjarnaforum.se/vard-omsorg/gluten/?print
Använd bakmaskin, jag diskar så gott som aldrig :) M
Fy f-n vilket skit. Köpte från leverantör i Danmark mot
Finns inte längre.
Är det glutenfritt?
Taggar
baka surdeg surdegsbröd bröd levain kultur surdegsgrund recept