Start > Mjöler > Kommentar om Northern Spring

Northern Spring, kommentarer och synpunkter

Northern Spring

Northern Spring Vetemjöl är ett ljust mjöl som mals av högproteinvete från USA. Lämpligt för kyl- och frysbrödsbakning, bröd med högt fiberinnehåll samt till brödtyper med extremt höga brödvolymer.



Länk: skane-mollan.se



Kommentarer

  • Skriven av Bakasurdeg.se, 2010-12-02 10:07:56
  • Tips från Mattias,
    Northern Spring, ett snäpp bättre än Manitoba Cream!
    "För övrigt berättade dom på Skånemöllan som var dom som tillverkade mjölet att i ICA:s specialvetemjöl är det 50/50 Northern spring och vanligt vetemjöl"
    Tack för tipset Mattias!

  • Skriven av Bakasurdeg.se, 2010-12-02 10:08:22
  • Finns på Martin Ohlsson

  • Skriven av Claes, 2012-01-12 02:57:32
  • Finns inte på Martin Olsson vad jag sett eftersom producenten, Nord Mills, skickar ut sitt mjöl via KåKå. Martin olsson säljer huvudkonkurenten Abdon Mills mjöl.


Lägg till en kommentar


Kommentar

Ditt namn

Emejl (kommer inte att visas)

Ange resultatet av 3 + 4 (spamskydd)
 
Matbloggstoppen