Start > Köpa surdegsbröd > Köpa surdegsbröd i Västra Götaland

Köpa surdegsbröd i Västra Götaland

Bookmark and Share

Här hittar du butiker och bagerier som säljer surdegsbröd. Klicka på region nedan eller på kartan till höger för att visa butiker och bagerier för önskad region.Saknar du några butiker eller bagerier? Här kan du lägga till domAilas Hembageri

Ailas hembageri säljer sveriges godaste surdegslimpa

Vi på Ailas Hembageri har bakat vår utsökta och prisbelönta surdegslimpa sedan 1992. Vår surlimpa hittar du hos alla stora livsmedelbutiker från söder till norr.
Lilla systern surdegsrutan har nu premiär. Vi har investerat mycket tid och pengar i att skapa ett bröd som är så nyttigt och gott att nästan alla kan taga del av.

Alvar & Ivar surdegsbageri

Ett riktigt surdegsbageri i centrala Göteborg. Bakar och säljer Krav-märkta surdegsbröd som jäser helt utan vanlig jäst.

Dahls Bageri

Dahls har levererat brödhantverk till göteborgare sedan 1935. Stenugnsbakade surdegsbröd finns att köpa i egna butiker och hos återförsäljande livsmedelshandlare i Storgöteborg.

Ekostore

Det är redan väldigt många som har upptäckt vårt fantastiska bröd från Cum Pane i Majorna. Surdegsbröd i alla dess former och smaker, mums. Vår personliga favorit just nu är semlan, den måste smakas.

Lasse-Maja Bageri & Café

En liten härlig butik och cafe med underbart matbröd. Den är belägen vid Kärringberget, V. Frölunda.
Matbloggstoppen