Start > Köpa surdegsbröd > Köpa surdegsbröd i Gotland

Köpa surdegsbröd i Gotland

Bookmark and Share

Här hittar du butiker och bagerier som säljer surdegsbröd. Klicka på region nedan eller på kartan till höger för att visa butiker och bagerier för önskad region.Saknar du några butiker eller bagerier? Här kan du lägga till domRute Stenugnsbageri

Kvalitet - inte kvantitet
Bröd bör för att bli så gott och näringsriktigt som möjligt produceras i mindre skala där den mänskliga handen sätter sin prägel på bröden. Allt bröd från vårt bageri har höga kvalitetskrav och är därför hantverksmässigt framställda. För att kunna fortsätta hålla den kvaliteten har vi endast direktförsäljning. Under mina år som bagare har jag blivit mer och mer intresserad av vedeldade bakugnar, därför bakas allt bröd i en modern vedeldad bakugn. Det är som om surdegsbröd och vedeldade stenugnar passar mycket bra ihop.
Till bageriets inriktning hör även att vi använder oss av ekologiska råvaror och i den mån det är möjligt även närproducerat.

Vi driver även en cafeverksamhet där man kan avnjuta bakverk och smörgåsar som är tillverkade på plats. Inga halvfabrikat!

Ett mindre urval av ekologiska varor finns att köpa i brödbutiken.
Matbloggstoppen