Start > Länkar

Länkar

Bookmark and Share

Har du några tips på länkar? Kontakta gärna oss via formulär eller via mejl webmaster(a)bakasurdeg.se

Artikel i DN, Så lyckas du med surdegen

"Ett riktigt surdegsbröd ska kännas som en mullig mage när man knådar den. Bagaren Heléne Johansson råder alla att ge surdegsbaket en chans och bjuder flera favoritrecept."

Läs mer på DN.

Heléne Johansson driver Brunkebergs bageri

Bagaren och kocken

Vi säljer köksmaskiner, husgeråd, heminredning och designprodukter i vår webbutik samt i vår butik i Göteborg. Vi säljer produkter med det lilla extra, produkter som vi själva tycker om. Vi har som ambition att våra kunder ska vara nöjda med kvaliteten på produkterna samt vår service och leveranssäkerhet. Vi har i stort sett alla produkter på vårt eget lager och kan därmed leverera snabbt

Dalängarna.se

Vi är specialiserade på baktillbehör och säljer bland annat våra egendesignade bakstenar gjorda av gotländsk kalksten, jäskorgar i många olika storlekar, mjölkvarnar med mera.
Baktillbehören går att beställa via internet

Lyckas med mat

Det finns inga genvägar till ett perfekt resultat. Det gäller även köksredskap. Men det finns inte heller någon anledning att köpa den dyraste kniven eller pepparkvarnen bara för att den är dyr.
I vår webbshop hittar du utvalda köksredskap och vintillbehör, de vassaste knivarna och det tåligaste porslinet.

matbrod.ifokus.se

riktigtbrod.se

Skeppsholmens bakarlag

Skeppsholmens Bakarlag håller kurser i stenugnsbakning och surdegsbakning. Vi är ett antal bakarintresserade som håller igång stenugnen på Skeppsholmen i Stockholm. Vi är kursledare för Skeppsholmens hemgårds bakningskurser - en grundkurs och en fortsättningskurs.

På vår webbplats www.bakarlag.se delar vi med oss av tips på hur man eldar en stenugn, surdegsrecept och hur man bakar. Prenumerera på vårt nyhetsbrev om kurserna, bagarstugan och boktips om surdeg och bakning.

Kurserna hålls i Skeppsholmens hemgårds regi, som också tar emot anmälningar till kurserna. Anmäl dig på sidan www.skeppsholmenshemgard.se under länken hantverk.

Bakarlag medverkade i tidningen BAKA nr 4 2010.

sourdough.com

www.mejeribolaget.se

Baka bättre och godare bröd med surdeg!

Matbloggstoppen