Prenumerera
|
Kontakta oss
|
Om Bakasurdeg.se
|
Översikt
Start
>
Köpa surdegsbröd
>
Detaljer om Lokal
Lokal - detaljsida
»
Lokal
»
Karta
»
Läs/skriv kommentar
(0)
Lokal
Int orkar han höra på det dära, sa min fru när jag pastor och glad hembagare med rötterna i Österbotten mötte bagarsonen Emanuel på ett kalas, under ett moln av mjölsorter och brödidéer.
Men se, en ledig Kumlakyrka uppenbarade sig och utrustades med stenugn, surdegar provbakades och vips hade löst degprat vid grillen förvandlat oss till knådande knegare och mjölkindade företagare under eget varumärke.
Nu undrar du kanske om det är en ren tillfällighet att Lokal surdegsbröd smakar så himmelskt gott? Tvärtom. Vi har lärt oss hantverket den mest tålamodsprövande av vägar: Genom att misslyckas.
Välkommen in hos oss i gamla Salemkyrkan i Kumla. Förutom färskt bröd har vi eget pingisbord i kyrksalen. Har du tid, kan vi byta recept medan mjölet och vattnet hälsar på surdegen. Man vet aldrig vilka idéer som kan födas ur en trivsam dialog om deg.
Bröd kan köpas i bageriet eller på
Maxi ICA Stormarknad Eurostop
Boglundsgatan 2
701 19 ÖREBRO
Telefon: 019-673 22 00
Tisdag - fredag kl. 13.00 fylls det på med färskt bröd i butiken.
Kontakt
Postadress: Västra drottninggatan 16
692 33 Kumla
Telefon:
E-post:
info@lokaleko.se
Hemsida:
http://www.lokaleko.se
Öppettider:
Se
karta
Länk:
Lokal
Sök recept
Varför surdeg?
Vad är surdeg?
Hur börjar man?
Recept...
Recept med bilder
Recept för källor
Recept A-Ö
Köpa surdegsbröd
Böcker
Bloggar
Länkar
Mjöler
Tillbehör
Tips
Parlör
Videoklipp
Forum...
Baktankar
Frågor & svar
Övrigt
Lägg till recept
Lägga till butik / bageri
Baka surdeg finns nu på facebook!
Kategorier
Ljusa bröd
Mörka bröd
Grova bröd
Fruktbröd
Smaksatta bröd
Skållade bröd
Söta bröd
Gott med bröd
Gott till bröd
Senaste recepten
Skållat surdegsbröd
Parmesan Bröd
olivbröd
Anis- och rågbröd
Tranbärsbröd med hasselnötter
Dinkelbröd med vetekross
Baguette
Danskt rågbröd 2011
Tekakor på surdeg
Bakasurdegs ljusa
Populäraste recepten
Levainbröd
Baguette
Levain bräck
Bakasurdegs ljusa
Dinkel levain
Grahamsbröd
Poolish
Grovt vardagsbröd
Anis- och rågbröd
Tekakor på surdeg
Receptkommentarer
Varför kallas det bräck?
Jag är ny på surdegsbak och har en rågsur som blev kano
Jag är ny på surdegsbak och har en rågsur som blev kano
Hej, tack för många bra recept! Använder din sida ofta!
Hej, härligt men en bra hemsida om surdeg. Har bakar Ba
Hej, Jag är Engelskman och be om ursäkt i förhand för m
Inte dumt alls :)
Senaste foruminläggen
Vilket bättre mjöl
Slemmigt svamplock ocanpå surdeg
Varför blir degen "klistrig"?
Surdegjäsning i olika miljöer
Bakform
Köpa spannmål
Mindre surt?
Protein surdegsbröd?
Surdegen dubbleras ej
Mjuk skorpa
Senaste tipsen
Bensbyns brödbutik och café
Kaffestugan i Böda
Lokal
Björkaholms Bakarstuga
Stensö Hembageri
Övriga kommentarer
Everything is very open with a really clear description
Greetings! Very useful advice within this article! It i
Fantastic goods from you, man. I have understand your
Vid större degar (4 limpor och uppåt) använder jag 35 c
Taggar
baka surdeg surdegsbröd bröd levain kultur surdegsgrund recept