Start > 20 Senaste kommentarerna

20 Senaste kommentarerna

casinos online casino online casino games slot game casinos online
Använd bakmaskin, jag diskar så gott som aldrig :) Måste jag diska degiga assistentkärl (varje gång sambon har gjort pizzadeg...) så kör jag det i diskmaskin, flera gånger på sköljprogrammet med lite handdiskmedel i varje gång. När det är ordentligt med skum i botten av diskmaskinen efter sköljprogrammet så är det färdigtatt diskas på vanligt program. Diskar absolut aldrig degiga kärl för hand!
Fy f-n vilket skit. Köpte från leverantör i Danmark mot superhög portokostnad och utebliven leverans (Postnord!!). När den efter lång tid väl kom fungerade den inte. Delar har bytts ut men den fungerar ändå inte. Nu ligger den där den hör hemma: i soporna
___________ ______ _______ ___________ ______ _______ ___________ ______ _______
cheap authentic nfl nioke jerseys (Juan) baltimore ravens jersey cheap
bizz wholesale jerseys majestic mlb replica jerseys
cheap avalanche jrseys youth baaeball jerseys wholesale
cheap oregon ducks jerseys (Jordan) cheap manchester united jerseys
nfl jerseys online cheap jersey guest houses
cheap hats jerseys (safemount.co.uk) baseball jjerseys from china
Finns inte längre.
cheap mexico soccer jerseys cheap vintage nba jerseys (nordic-translation.dk)
Är det glutenfritt?
Försvinner inte blyet med tiden - efter många ggr. bakning? Hörde nyligen att det kan finnas ämnen i marmor, som avger strålning. Kan det även finnas i granit? Exempelvis, granit stenen på bilden ovan?
köpte på stenugnsbageriet vid tofta för 80 spänn styck. ska snart börja använda klart att man inte diskar dem????? svenska folket har bacillskräck in absurdum
Bästa diskborsten ever!! Den enda jag använt de senaste fem åren.. Bara att köra i diskmaskin så är den som ny igen!
Och hur många procent surdeg behöver det vara i brödet för att GI¨t ska sänkas?
www.hemmakvarnen.se
ENORMT inspirerande!!!!Jag ska ochså få hjälp att bygga upp en bagarugn, för mommabröd( mjukt tunnbröd)och surdegsbröd!
Din passion för bröd är fantastisk. Jag är glutenintollerant och bakar mitt eget bröd men problemet är hållbarheten. Brödet torkar o tappar därmed i smak redan dagen efter. Vad kan man göra föra att brödet inte ska torka. Jag använder brödmix, oftast en blandning mellan grovt o vitt och tillsätter inte annat än salt o lite socker som smakämnen.


Matbloggstoppen