Prenumerera
|
Kontakta oss
|
Om Bakasurdeg.se
|
Översikt
Start
>
Frågor & svar
>
Kommentar om plastlåda!
plastlåda!
Hej! Har det någon betydelse om jag använder en degbunke med lock eller det finns någon speciell anledning till att det ska vara en låda?
Marie
Svar, kommentarer eller synpunkter
2011-12-12 20:51:08
Hej, degbunke med lock funkar bra.
Bakasurdeg.se
Lägg till en svar
Svar, kommentar eller synpunkt
Ditt namn
Emejl (kommer inte att visas)
Ange resultatet av 3 + 4 (spamskydd)
Lägg till kommentar
Sök recept
Varför surdeg?
Vad är surdeg?
Hur börjar man?
Recept...
Recept med bilder
Recept för källor
Recept A-Ö
Köpa surdegsbröd
Böcker
Bloggar
Länkar
Mjöler
Tillbehör
Tips
Parlör
Videoklipp
Forum...
Baktankar
Frågor & svar
Övrigt
Lägg till recept
Lägga till butik / bageri
Baka surdeg finns nu på facebook!
Kategorier
Ljusa bröd
Mörka bröd
Grova bröd
Fruktbröd
Smaksatta bröd
Skållade bröd
Söta bröd
Gott med bröd
Gott till bröd
Senaste recepten
Anis- och rågbröd
Tranbärsbröd med hasselnötter
Dinkelbröd med vetekross
Baguette
Danskt rågbröd 2011
Tekakor på surdeg
Bakasurdegs ljusa
Anis bröd
Råg och dinkellimpa med lingon
Lantbröd med surdeg
Populäraste recepten
Levainbröd
Levain bräck
Bakasurdegs ljusa
Baguette
Grahamsbröd
Grand Blanc
Helgbak på levain med manitoba cream
Rågbröd
Gotlandslimpa
Ciabatta
Receptkommentarer
Inte dumt alls :)
Har provat att variera mjöl för att göra brödet lite gr
Håller med, måste blivit något fel. Sänkte mängden duru
Har bakat surdeg mest på känn tidigare och det blir lit
Varför vill alla använda manitobacream? Varför inte sat
Ursäkta franskan, men mängden vatten är helt åt helvete
Tyckte att 20 stycken skulle bli alldeles för små, så j
Senaste foruminläggen
Varför blir degen "klistrig"?
Surdegjäsning i olika miljöer
Bakform
Köpa spannmål
Mindre surt?
Protein surdegsbröd?
Surdegen dubbleras ej
Mjuk skorpa
Torrt surdegsbröd
Möglig surdeg?
Senaste tipsen
Söderberg & Sara
Hagabröd
Söderbergs bageri
Järna vedungsbageri
Saltå kvarn
Övriga kommentarer
Vid större degar (4 limpor och uppåt) använder jag 35 c
Hej! Undrar om det är möjligt att få din e-postadres
http://www.ytterjarnaforum.se/vard-omsorg/gluten/?print
Använd bakmaskin, jag diskar så gott som aldrig :) M
Fy f-n vilket skit. Köpte från leverantör i Danmark mot
Finns inte längre.
Är det glutenfritt?
Taggar
baka surdeg surdegsbröd bröd levain kultur surdegsgrund recept