Start > Frågor & svar > Kommentar om hård skorpa

hård skorpa

Jag älskar mina surdegsbröd men familjen tycker skorpan är hård och svår att äta. Kan man få skorpan lite mjukare?
Josephine



Svar, kommentarer eller synpunkter

    2014-01-08 22:22:11

    Du kan spruta in vatten med en blomspruta några gånger under gräddningen så blir den mjukare, och när du tagit ut brödet kan du pensla med vatten med så blir det mjukare. :)

    Michaela
    2013-06-26 21:42:46

    Låt svalna inlindat i en handduk eller två. Jag skulle tro att det skulle funka med en plastpåse också men då riskerar det nog bli lite kladdigt istället.

    stormen_per

Lägg till en svar


Svar, kommentar eller synpunkt Ditt namn
Emejl (kommer inte att visas)
Ange resultatet av 3 + 4 (spamskydd)


Lägg till kommentar
Matbloggstoppen