Start > Baktankar > Kommentar om Vore så tacksam för hjälp!

Vore så tacksam för hjälp!

Hej jag heter gustav och är 25år.
Mina somrar spenderar jag som kock på scoutläger och hade tänkt att höja standarden på brödet. Tänkte ge mig i kast med surdegsbak men har svårt att komma fram till om det är möjligt. Har för två dagar sedan satt min första surdegsgrund så jag är helt färsk. Den ser bra ut men problemet är att jag ska baka till 55!!! personer varje dag. Har restaurangugnar och lite bakvana. Skulle ni kunna ta er nån minut och säga om det är en dum idé att ens försöka och om inte, ge några tips på hur jag gör detta så storskaligt, så skulle jag vara er evigt tacksamma.
Med vänlig hälsning,
Gustav
Husarö sjöscoutkår!
Länk till våran hemsida
www.husaroscoutgard.se
Är ni oroliga att jag är något skumt företag eller något så kan jag nog övertyga er ;)

Gustav



Svar, kommentarer eller synpunkter

    2012-05-28 13:31:56

    Edit
    ..skulle gå att..

    Gustav
    2012-05-28 13:31:12

    Tack daniel.
    Ska definitivt springa förbi något bageri och höra med dom. Tror du att det skulle ta den surdegen jag får klar här i dagarna, dela den i säg fem delar, mata dessa och på så sätt öka volymen?

    Gustav
    2012-05-28 07:44:24

    Hej Gustav!
    Jag skulle gärna hjälpa men tyvärr så har jag ingen erfarenhet av så stora bak. Men jag tror definitivt att det kan fungera åtminstone ihop med en mindre mängd jäst för att göra jästiderna lite mer förutsägbara.

    Det kanske finns någon annan här med erfarenhet av storbak?

    Annars kan du prova kontakta något lokalt surdegsbageri för att få lite tips. Dom hjälper säkert gärna till.

    /Daniel

    Bakasurdeg.se

Lägg till en svar


Svar, kommentar eller synpunkt Ditt namn
Emejl (kommer inte att visas)
Ange resultatet av 3 + 4 (spamskydd)


Lägg till kommentar
Matbloggstoppen